vr, 13/04/2018Beste spelers en familieleden,Het seizoen is bijna afgelopen. Om op een passende manier af te sluiten, organiseren we wederom onze jaarlijkse afsluitdag met een BBQ voor heel de club, van duiveltjes tot en met de éérste ploeg.Deze gezellige familiedag zal doorgaan aan onze terreinen op zaterdag 5 mei 2018 in de kantine van Ksk Kasterlee !!!Vanaf 17.00 u kan iedereen komen genieten van een overheerlijke BBQ. Nadien kan er verder gefeest en nagepraat worden tot in de late uurtjes.

Natuurlijk zijn er doorlopend dorstlessers verkrijgbaar (frisdrank, bier, wijn, cava...).Mogelijkheden zijn er dan ook natuurlijk om onderling wedstrijdjes te spelen of andere activiteiten vanaf 15.00 uur..( ouders – spelers ), het volgen van de uitreiking van de gouden schoen ( eerste elftal ) , een springkasteel voor de allerkleinsten, enz..Voor de BBQ is er keuze tussen volwassenen en kinderen ( zelfde prijssetting als vorige jaren )Volwassenen : saté + bbq-worst + bbq-spek : 15 Euro Kinderen : saté + hamburger : 8 EuroGroenten, pasta, aardappelen en sausen zijn inbegrepen in de prijs.

Om alles vlot te laten verlopen, vragen we om onderstaande inschrijvingsstrook in tevullen en aan je trainer te bezorgen, ten laatste op zondag 29 april 2018 !

Hopelijk kunnen jullie die dag allemaal aanwezig zijn en wordt het een mooi einde vanhet voetbalseizoen en een gezellig samen zijn met heel de club!Tot dan,

Bestuur en jeugdbestuur KSK Kasterlee

Meer nieuws